Partners


wereldmuseum_rotterdam

Wereldmuseum Rotterdam

Het Wereldmuseum in Rotterdam biedt onderdak aan Het Juweel. Het is een museum over culturen in het heden en het verleden. Het is de voortzetting van het museum voor land- en volkenkunde en bevindt zich op de hoek van de Veerhaven en Willemskade. Het toont meer dan 1800 etnografische objecten van verschillende culturen in Azie, Oceanie, Afrika, Amerika en Islamitisch erfgoed. Uw uitnodiging van Het Juweel Rotterdam is niet geldig voor een bezoek aan de tentoonstellingen en collecties van het Wereldmuseum.
Meer informatie op www.wereldmuseum.nl.
nederland_bruist

Nederland Bruist

Nederland Bruist brengt sinds maart 2006 gratis stadsmagazines uit, gedrukt op glossy papier en in een handzaam vierkant formaat.Met 30 edities en een oplage van circa 225.000 magazines per maand is BRUIST een succesvolle formule in diverse regio’s in Nederland en Belgie.
Meer informatie op nederlandbruist.nl
vind_magazine_

Vind Magazine

Vind is hét magazine op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal 132 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boekennieuws, veilingrubriek en tentoonstellingsagenda. En natuurlijk Lezersvinden, waarin aankopen en vondsten van lezers besproken én gewaardeerd worden.
Meer informatie op www.vindmagazine.nl