Partners


het_wapen_van_rijsenburg_juweel

Het Wapen van Rijsenburg

Tijdens Het Juweel kunt u heerlijk lunchen en/of dineren bij Het Wapen van Rijsenburg aan de Hoofdstraat 83 in Driebergen. Er zijn uiteenlopende menu's waar u van kunt genieten. Het is geen probleem om na de lunch terug te keren naar Het Juweel. Reserveren voor Het Wapen van Rijsenburg doet u via  T: 0343 - 51 35 81. Eet smakelijk!
Meer informatie op www.wapenvanrijsenburg.nl.

buitenplaats_sparrendaal_juweel

Buitenplaats Sparrendaal

Het Juweel vindt plaats op Buitenplaats Sparrendaal. Dit 18de eeuwse landgoed is een unieke locatie in Driebergen waar zakelijke bijeenkomsten, trouwen en feesten samengaan met kunst en educatie. De catering van Het Juweel is tevens in handen van Buitenplaats Sparrendaal. Meer informatie op www.sparrendaal.nl.
nouveau

Nouveau

Nouveau is de styleguide voor ageless women. Nouveau is even een moment voor uzelf met interessante interviews, luxueuze modereportages, prachtige juwelen en bijzondere reizen. Gelardeerd met de mooiste films, boeken, kunst en cultuur, heerlijke recepten en persoonlijke verhalen. Nouveau inspireert. Met aandacht voor het uiterlijk en verrijking van het innerlijk. Neem nu een kennismakingsabonnement op Nouveau: 3 nummers voor € 9,95.
Meer informatie op www.nouveau.nl.

 

anwb_

ANWB

ANWB is er voor u, onderweg en op uw bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Daarnaast biedt Land van ANWB veel uitjes met aantrekkelijk voordeel. Zo wordt elk dagje uit nog een beetje leuker. Bestel uw entreebewijzen voor een dagje uit gemakkelijk en snel online.
Meer informatie op www.anwb.nl/landvananwb.
kaartjes.nl_sculptures_now

kaartjes.nl

Zin in een dagje weg, maar weet u nog niet waarheen? Op kaartjes.nl vindt u een overzicht van allerlei uitjes in Nederland, en dat is wel zo makkelijk. Of u nu kaartjes zoekt voor een concert of film, of liever naar het museum of theater gaat, op kaartjes.nl heeft u alle tickets binnen handbereik. Liever een dagje naar een pretpark of dierentuin? Geen probleem! Kaartjes voor dat leuke evenement bij uw in de buurt? Hebben we!
Meer informatie op www.kaartjes.nl.
ticketswinnen_het_juweel

Ticketswinnen

Ticketswinnen houdt u continu op de hoogte van de laatste uittips op het gebied van festivals, beurzen en andere leuke evenementen. Dit doen zij door korte updates, telefonische interviews met organisaties maar ook achteraf met sfeerrapportages, verslaggeving. Daarnaast maakt u in het radioprogramma Power Donderdag wekelijks kans op vele tickets voor allerlei evenementen.
Meer informatie op www.ticketswinnen.nl.