Exposanten informatie

Deelname voorwaarden   Het Juweel Rotterdam
Plattegrond   Balzaal - Wereldmuseum Rotterdam
Aanvraag voor deelname   Het Juweel Rotterdam
Algemene voorwaarden   Het Juweel Rotterdam - InterEvent

Factsheet Het Juweel Rotterdam (English)


Het Juweel Rotterdam
Rond de 25 juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten presenteren gedurende drie dagen hun bijzondere collecties in de Balzaal van het Wereldmuseum Rotterdam. Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen, horloges en sieraden worden aangeboden. Het deelnemersveld valt op door haar originaliteit, kwaliteit en vakmanschap. De bezoekers komen o.a. op uitnodiging van de exposanten, de marketingpartners en uit het exclusieve relatiebestand van InterEvent. Daarnaast zorgt een goed gerichte mediacampagne ervoor dat andere juwelen- & horlogeliefhebbers ook graag naar dit bijzondere thema-event komen.

Locatie:
Wereldmuseum Rotterdam

Willemskade 22, 3061 DM Rotterdam


Beursdata:
Vrijdag 22 november 2019 van 11 tot 18 uur

Zaterdag 23 november 2019 van 11 tot 18 uur

Zondag 24 november 2019 van 11 tot 18 uur

  
Uitnodigingen: 
Uw relaties kunnen Het Juweel Rotterdam op uitnodiging bezoeken.

Standruimtes:
Vrije presentatieruimtes, zonder standbouw, in de statige Balzaal en Salon op de eerste etage van het Wereldmuseum. De minimale standgrootte is 9 m2. Hoge vitrines / objecten dienen niet op minder dan 50 centimeter van de gangpaden geplaatst te worden.

Inschrijving:  

Inschrijving geschiedt door middel van een volledig ingevuld inschrijvingsformulier met uitgebreide omschrijving van de aangeboden collectie. Indien de inschrijving door de organisatie wordt gehonoreerd, ontvangt u een bevestiging van deelname.


Gezamenlijke deelname in 1 standruimte is enkel mogelijk na goedkeuring van de organisatie. Iedere participant dient als beursdeelnemer ingeschreven te zijn en wordt de Full Service bijdrage berekend.

De organisatie behoudt zich het recht voor, exposanten met collecties die naar haar oordeel niet in het beursprofiel passen, te weigeren voor beursdeelname. Dit is ook van toepassing bij oververtegenwoordiging van een bepaald segment.

Vertegenwoordiging merken:
Om een breed en evenwichtig merkenaanbod te garanderen, dienen deelnemende juweliers bij inschrijving aan te geven welke specifieke juwelen en/of horloge merken zij tijdens Het Juweel Rotterdam willen presenteren (maximaal 5 merken). Na acceptatie van de organisatie garandeert de juwelier het genoemde merk met een uitgebreide collectie op Oisterwijk te presenteren (eventueel i.s.m. de fabrikant/importeur). Andere, niet aan de juwelier toegewezen merken, mogen niet fysiek en in de vorm van brochures en/of prijslijsten onder de aandacht van de beursbezoekers gebracht worden.

Organisatie:
Het Juweel Rotterdam wordt door InterEvent uit Hilversum georganiseerd. InterEvent is een bureau dat gespecialiseerd is in de organisatie van diverse exclusieve beurzen zoals Het Juweel Sparrendaal, het Kunst & Antiek Weekend Naarden-Vesting, Sfeerbeurs LaTable (Naarden), Exclusive Spring Fair (Baarn) en Sculptures NOW (Driebergen).

Contactgegevens:           
InterEvent 
Postbus 1462, 1200 BL Hilversum, Nederland
T: +31 (035) 6239695, F: +31 (035) 6239040, E: info@interevent.org

www.interevent.org

Contactpersonen:

Johan D. Rissik    - GSM: +31 (0)6 53 466 338

- E: j.rissik@interevent.org
Edith Rissik-Schöningh  – GSM: +31 (0)6 51 554 878

- E: e.rissik@interevent.org

URL: www.juwelenbeurs.nl


Tijdschema:

Opbouw stands:
Donderdag 21 november 2019 van 12 tot 21 uur

Beursdagen:
Vrijdag 22 november 2019 van 11 tot 18 uur
Zaterdag 23 november 2019 van 11 tot 18 uur
Zondag 24 november 2019 van 11 tot 18 uur
Afbouw:
Zondag 24 november van 18 tot 23 uur