Marketing & Media Partners


wereldmuseum_rotterdam

Wereldmuseum Rotterdam

Het Wereldmuseum in Rotterdam biedt onderdak aan Het Juweel. Het is een museum over culturen in het heden en het verleden. Het is de voortzetting van het museum voor land- en volkenkunde en bevindt zich op de hoek van de Veerhaven en Willemskade. Het toont meer dan 1800 etnografische objecten van verschillende culturen in Azie, Oceanie, Afrika, Amerika en Islamitisch erfgoed. Uw uitnodiging van Het Juweel Rotterdam is niet geldig voor een bezoek aan de tentoonstellingen en collecties van het Wereldmuseum.
Meer informatie op www.wereldmuseum.nl.
vind_magazine_juweel_rotterdam

Vind Magazine

Vind is hét magazine op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal 132 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boekennieuws, veilingrubriek en tentoonstellingsagenda. En natuurlijk Lezersvinden, waarin aankopen en vondsten van lezers besproken én gewaardeerd worden.
Meer informatie op www.vindmagazine.nl
factory_for_piu

Factory for Piu

Factory for Piu verhuurt en verkoopt meubilair voor beurzen en evenementen in Nederland en België. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan vitrines, toonbanken, brandkasten en meubilair voor op uw expo of lounge. De vitrines zijn vervaardigd uit aluminium profielen en gehard glas, voorzien van slot, halogeenverlichting, verstelbare legborden en stelvoeten. Zelfs LED verlichting is een optie. Om de kwaliteit te waarborgen wordt al het meubilair gepoetst en getest voor aanlevering. Factory for Piu staat op de korte én lange termijn 7 dagen per week tot uw dienst.