Exposanten informatie

Deelname voorwaarden   Het Juweel Sparrendaal
Plattegrond   Buitenplaats Sparrendaal
Aanvraag voor deelname   Het Juweel Sparrendaal
Algemene voorwaarden   Het Juweel - InterEvent

Het Juweel Sparrendaal 2020
Rond de 25 juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten presenteren hun bijzondere collecties gedurende 3 dagen gezamenlijk in de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal. Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen, horloges en sieraden worden aangeboden. Zilverobjecten completeren het aanbod.

Het internationale deelnemersveld valt op door haar originaliteit, kwaliteit & vakmanschap. De bezoekers komen o.a. op uitnodiging van de exposanten, de marketing partners en uit het exclusieve relatiebestand van InterEvent. Daarnaast zorgt een goed gerichte mediacampagne ervoor dat andere juwelen- & horlogeliefhebbers ook graag naar dit bijzondere thema event komen.

Locatie:
Buitenplaats Sparrendaal
Hoofdstraat 89, 3971 KE  Driebergen-Rijsenburg


Op deze schitterende locatie in Driebergen-Rijsenburg, in de bosrijke Utrechtse Heuvelrug, bevindt zich Buitenplaats Sparrendaal. Deze historische buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd. Sparrendaal is enige jaren geleden volledig gerestaureerd.

Beurs data:
Vrijdag 12 juni, zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020
     
Uitnodigingen - Vrijkaarten: 
Uw relaties kunnen Het Juweel op Sparrendaal op uitnodiging bezoeken. Iedere participant ontvangt  200 stijlvol gedrukte uitnodigingskaarten (voor 2 pers.) met bijpassende enveloppen. Wilt u meer relaties uitnodigen, neem dan even contact met ons op. Gepersonaliseerde digitale uitnodigingen zijn ook beschikbaar.

Full Service organisatie:
Gedurende het volledige evenement is er bediening in de expositieruimtes aanwezig. In de ochtenduren serveren wij voor u en uw gasten koffie & thee. Later op de dag zal een glaasje wijn en vruchtensappen geserveerd worden. Bronwater is in uw stand permanent beschikbaar. Daarnaast wordt op vrijdag, zaterdag & zondag een broodjeslunch geserveerd aan de medewerkers van de exposanten. (2 medewerkers per exposant).

Publiekscatering:
In de kasteeltuin wordt, onder grote parasols, een gezellig terras met statafels en zitjes ingericht. In deze publiekscatering kunnen uw gasten een borrel en/of een kleine lunch gebruiken.

Standruimtes:
Vrije presentatieruimtes, zonder standbouw, in de rijk gedecoreerde zalen op de begane grond en 1e etage van Buitenplaats Sparrendaal. De inrichting en aankleding van de juwelen- en horlogepresentaties dienen te passen in de stijlvolle entourage.

Inschrijving:  
Door middel van een volledig ingevuld inschrijvingsformulier met uitgebreide omschrijving van de aangeboden collectie. Indien de inschrijving door de organisatie wordt gehonoreerd, ontvangt u een bevestiging van deelname. De organisatie behoudt zich het recht voor, exposanten met collecties die naar haar oordeel niet in het beursprofiel passen, te weigeren voor beursdeelname. Dit is ook van toepassing bij oververtegenwoordiging van een bepaald segment.

Gezamenlijke deelname in één standruimte is enkel mogelijk na goedkeuring van de organisatie.

Vertegenwoordiging merken:
Om een breed en evenwichtig merkenaanbod te garanderen, dienen deelnemende juweliers bij inschrijving aan te geven welke specifieke juwelen en/of horloge merken zij gedurende Het Juweel op Sparrendaal wensen te presenteren (maximaal 5 merken). Na acceptatie van de organisatie garandeert de juwelier het genoemde merk met een uitgebreide collectie op Sparrendaal te presenteren (eventueel i.s.m. de fabrikant/importeur). Andere, niet aan de juwelier toegewezen merken, mogen niet fysiek en in de vorm van brochures en/of prijslijsten onder de aandacht van de beursbezoekers gebracht worden.

Beveiliging:   
Van woensdag t/m zaterdagavond is er na het sluiten van de beurs adequate nachtbewaking in de expositieruimtes aanwezig. Overdag is er ook discrete beveiliging aanwezig. Ten behoeve van de afbouw op zondagavond wordt extra beveiliging ingezet.

Organisatie:
De organisatie van Het Juweel Sparrendaal wordt door InterEvent evenementen marketing uit Hilversum verzorgd. InterEvent is een bureau dat gespecialiseerd is in de organisatie van diverse exclusieve beurzen zoals het Kunst & Antiek Weekend Naarden, Sfeerbeurs LaTable en Exclusive Spring Fair.

Contactgegevens:           
InterEvent 
Postbus 1462, 1200 BL Hilversum, Nederland
T: +31 (035) 6239695, F: +31 (035) 6239040, E: info@interevent.org

www.interevent.org

Contactpersonen:

Johan D. Rissik    - GSM: +31 (0)6 53 466 338

- E: j.rissik@interevent.org
Edith Rissik-Schöningh  – GSM: +31 (0)6 51 554 878

- E: e.rissik@interevent.org

URL: www.juwelenbeurs.nl

Tijdschema:

Opbouw stands:
Vrijdag 12 juni 2020 van 7.30 tot 14 uur
Beursdagen:
Vrijdag 12 juni 2020 van 14 tot 21 uur
Zaterdag 13 juni 2020 van 11 tot 18 uur
Zondag 14 juni 2020 van 11 tot 18 uur
Afbouw:
Zondag 14 juni 2020 van 18 tot 23 uur