Nieuws


Exclusieve rondleidingen

Tijdens Het Juweel kunt u genieten van een exclusieve rondleiding. Deze worden gegeven door Juwelenexpert Wendy Roelofs van Arqadia. Tijdens deze rondleiding van ± 30 minuten komen o.a. de juwelenstijlen, diverse soorten edelstenen en de kwaliteitskenmerken van juwelen aan de orde. De bijzondere techniek van mechanische horloges komt natuurlijk ook aan bod. De rondleidingen zijn voor bezoekers van Het Juweel vrij toegankelijk en worden op zaterdag, zondag en maandag om 12 en 14 uur gehouden. Het verzamelpunt is in de entreehal van Buitenplaats Sparrendaal.

Geniet van een Lunch in de tuin

In de tuin van Buitenplaats Sparrendaal is, onder een prachtige tent van Tentworx, een gezellig terras met statafels en zitjes ingericht. Hier kunt u tijdens de verkoopexpositie Het Juweel in alle rust van een goed glas wijn genieten of zelfs gezellig lunchen..


Het Juweel Rotterdam
Naast Het Juweel Sparrendaal bezoekt u van 23 t/m 25 november Het Juweel Rotterdam in het Wereldmuseum van Rotterdam. Ruim 25 juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten presenteren gedurende deze drie dagen hun bijzondere collecties in de Balzaal van het Wereldmuseum Rotterdam. Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen, horloges en sieraden worden aangeboden. Houd www.juwelenbeurs.nl in de gaten voor meer informatie over Het Juweel Rotterdam!